articles @ solar-heatpipes.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Home

s-power heatpipes

ES&S levert diensten en producten aan industrie, sportcomplexen en particulieren die het energieverbruik drastisch omlaag brengen. 

Verwarmen en koelen

Met de heat pipes van S Power haal je, efficienter dan met reguliere zonnepanelen, warmte uit de zon. Heel veel warmte. Deze warmte kan lang opgeslagen worden en gebruikt worden om te verwarmen: (drink)water, lucht, zwembadwater. Wat wilt u verwarmen

Maar de warmte uit de zon kan ook gebruikt worden om te koelen. Er zijn al complete koelhuizen die voor een groot gedeelte koelen met de heat pipes van S Power. Neem voor meer informatie over deze bijzondere toepassing contact met ons op.

Ook hier levert ES&S een advies op maatlevert de materialen en zorgt voor vakkundige installatie.

 

De Visie van ES&S

Onze visie op het energievraagstuk

Er bestaat niet één oplossing om het fossiele energieverbruik van een woning of bedrijfspand te reduceren. Ieder object heeft zijn eigen energiepuzzel en het is belangrijk om de juiste stukjes bij elkaar te zoeken. ES&S levert 2 belangrijke stukjes van die puzzel die duurzaam bijdragen aan de verwarming uw pand. Onze producten zetten zonne-energie optimaal om in warmte en verbruiken dus geen stroom of gas. Het resultaat: tot wel 60% besparing op uw gas- en elektriciteitsverbruik. Pas als de zonne-energie niet toereikend is, moeten andere puzzelstukjes ondersteunen.

Daarnaast vinden wij het van belang dat de producten duurzaam worden geproduceerd zonder kostbare grondstoffen en vervuilend transport uit verre landen. Ook moet het product een lange levensduur hebben van minimaal 20 jaar, weinig onderhoud vergen een 100% recyclebaar zijn. Pas dan is een product echt duurzaam!

Passen onze stukjes ook in uw puzzel? Vraag vrijblijvend advies

De puzzelstukjes voor energiebesparing zijn: 

Dak-isolatie, Muur-isolatie, vloerisolatie, glas-isolatie, Solar-air, Heatpipes (zonneboilers) van Akotec, Warmtepomp, Zonnepanelen, Stadsverwarming, Geothermie, Slimme thermostaat, Minder lang douchen, Dikke trui aan, Spaarlampen, Palletkachel, Biocentrale, windmolens, zonneparken, Thuis-accu

  Advies op maat

  Advies op maat

  Een goed ontwerp is van cruciaal belang voor het welslagen van het project en het hoogste rendement op de investering. 

  Daarom maakt ES&S altijd eerst een advies op maat. Dit advies bevat een beschrijving van de installatie en de benodigde materialen en zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk bespaard wordt, tegen een zo laag mogelijke investering.

   Verkoop & levering

   Verkoop & levering

   ES&S is uw partner in het besparen op uw energie kosten.  Wij leveren energiebesparende verwarmings- en koelsystemen op maat aan industrie en particlier. 

    Montage

    Installatie

    ES&S kan de heatpipes voor u installeren, maar de installatie kan ook overgelaten worden aan uw eigen installateur.

    Vanwege de specifieke kennis over de materialen, zal ES&S dan de installateur adviseren en begeleiden, om tot het beste rendement van uw investering te komen.

     whatsapp

     whatsapp