´╗┐

articles @ solar-heatpipes.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

S-POWER HEATPIPES

S-POWER HEATPIPES

Meeste rendement uit de zon!

S-Power maakt heatpipes die het meeste rendement uit de zon halen! Deze heatpipes zijn een Nederlandse uitvinding van Philips die door S-Power op de markt gebracht worden. Deze Duitste fabrikant staat garant voor optimale kwaliteit. 

Hoe werkt de heatpipe van S-Power?

De heatpipes van S-Power bestaan uit een vacuumbuis, waarin de energie van de zon omgezet wordt in warmte. Eigenlijk moet je zeggen: "hitte". Want de geleverde temperatuur gaat al snel over de 100 graden celcius heen! Deze warmte uit de heatpipes wordt verzameld en kan gebuikt worden om te verwarmen of te koelen.  En met name het verwarmen kent vele toepassing. Eigenlijk kan alles verwarmd, of ten minste voorverwarmd worden. Er kunnen ruimtes mee verwarmd worden. Of vloeistoffen in industriele processen, of hele zwembaden en woonwijken. 

De allergrootste efficiëntie

De heatpipes van S-Power halen het méést uit de zon. Verreweg. Per vierkante meter oppervlak verslaan ze alle concurrentie. En alsof dat niet genoeg is: warmte kun je gemakkelijk bewaren voor later. Dat kan met elektriciteit niet.

De hoogste kwaliteit

Glazen buizen in de open lucht. Klinkt als een slecht idee, in verband met bijvoorbeeld hagel. Nee dus. De buizen van S-Power zijn zó sterk dat er 350 kilo op kan, zonder dat er iets gebeurt. Daarnaast zijn de buizen bestand tegen zwaardere hagel dan we ooit hebben meegemaakt in Nederland. 

Grammer Solar Heatpipes gaan minstens 20 jaar mee en zijn bovendien 100% recyclebaar!

Toepassing & voorbeelden

 

whatsapp

whatsapp